Yakalanınca inkar etti: Kimsenin üzerine sürmedim

Adana'da park içerisinde bekçilerin üzerine aracını sürerek kaçan sürücü kovalamaca sonucunda yakalandı. Alkollü olduğu tespit edilen sürücü "Kimsenin üzerine sürmedim, öyle bir şey yok" diye konuştu.

Son Güncelleme:

Seyhan ilçesine bağlı Merkez Park içerisinde devriye gezen bekçiler, şüphelendikleri 01 EEL 78 plakalı panelvan aracı durdurmak istedi. Ancak aracın sürücüsü Hemun D. (28) bekçilerin üzerine sürerek kaçmaya başladı.

Seyhan Devriye ekipleri, aracın kaçış güzergahında önlem alarak parkın 1 kilometre ilerisinde Hemun D.’yi kıskıvrak yakaladı.

"Bekçilerin neden üzerine sürdün?" sorusuna sürücü Hemun D., "Kimsenin üzerine sürmedim, öyle bir şey yok. Bir yere kaçtığım yok.” diyerek cevap verdi.

Trafik polisleri sürücü Hemun D.’ye alkol testi yaptı. Yapılan teste sürücü 1.38 promil alkollü çıktı. Yasal sınırın üç katı alkollü çıkan Hemun D. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Hemun D.’ye sokağa çıkma yasağından, alkollü araç kullanmaktan, dur ihtarına uymamaktan ve aracının muayenesi olmadığı için toplamda 6 bin TL civarında para cezası kesildi. Hemun D.’in kullandığı panelvan araç ise polis otoparkına çekildi.

Kaynak: İHA

Sonraki Haber