Vatandaş o anları kaydetti! Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketinin ardından 'Yılan kabusu' yaşandı

Sağanak yağışın etkili olduğu Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde selin ardından sokaklarda yılanlar ortaya çıktı. Bir vatandaş o anları cep telefonuyla kayda aldı.

Son Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki depremin yıkıma yol açtığı Şanlıurfa'yı bu kez sel suları vurdu. Dün akşam başlayan ve bugün de devam eden yağışın sele dönüşmesiyle şehirde 9 kişi hayatını kaybetti. Bölgeden gelen görüntüler ise felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

YILANLAR ORTAYA ÇIKTI

Tırların devrildiği, araçların sele kapıldığı şehrin Karaköprü ilçesinde selin ardından sokaklarda yılanlar görüldü. Bir vatandaş o anları saniye saniye kayda aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Ankara'ya 10 dakikalık yağmur yetti: Bazı cadde ve sokaklar göle döndü Saniyeler içinde oldu: Ekili araziler bir anda beyaza büründü Seyir halindeyken alev aldı, geriye iskeleti kaldı Ağrı Dağı'nın eteklerinde objektiflere takıldı: Yılan zannediliyor ama... "Bu iş böyle dayı" diyerek köpeğini savunmuştu, adliyeye sevk edildi Minik öğrencilere sıra dışı matematik eğitimi: Sınıfta değil de pazarda