Van'da Nisan ayında lapa lapa kar yağıyor

Van'da çetin geçen kış mevsiminden sonra vatandaşlar baharı beklerken, Nisan ayının ilk haftasına geldiğimiz bu günlerde lapa lapa kar yağışı ile karşılaştı.

Son Güncelleme:

Van şehir merkezinde sabah saatlerinde başlayan yağmur, yüksek kesimlerde ise yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı, 2 bin 225 rakımlı Kurubaş Geçidi ile ile aynı güzergahta bulunan 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi'nde etkili oldu.

Kışlık lastiklerini çıkarıp yazlıkları takan sürücüleri hazırlıksız yakalandıkları kar yağışında olumsuzluk yaşadılar. Çetin geçen kış mevsiminden sonra vatandaşlar baharı beklerken, Nisan ayının ilk haftasına geldiğimiz bu günlerde lapa lapa kar yağışı ile karşılaştı.

MSB karlı arazide görev yapan Mehmetçiğin görüntülerini paylaştı Türkiye'den Suriye'ye mayın temizleme desteği Adıyaman'da 15 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı Bolu’da kar fırtınası! Adana'da fenomen dönerciden skandal itiraf: "Karnavalın her yeri Hindistan sokak lezzetleri" Aliyev ile Şara Antalya’da bir araya geldi