Uyuşturucu bağımlıları ilçenin kabusu oldu: Gaziosmanpaşa'da her köşe başında ibretlik görüntüler

İstanbul Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu bağımlıları vatandaşı canından bezdirdi. Her geçen gün ortaya çıkan yeni görüntüler ilçe sakinlerini tedirgin ediyor. Bölge halkı çocuklara kötü örnek olan bu görüntülerden kurtulmak için yetklilerden acil yardım bekliyor.

Son Güncelleme:

Kuytu köşelerde sokak ortalarında her köşe başında ibretlik bir görüntü madde kullananların hiç biri kendinde değil. Sayıları ise azımsanmayacak kadar fazla. İstanbul Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu bağımlıları huzuru iyice kaçırdı. Ya madde etkisinde atak geçiriyor sokak ortasına yığılıyorlar ya da çevreye saldırıp korku saçıyorlar.

Madde kullananlara kimi zaman vatandaşlar müdahale ediyor. Sokakta oyun oynayan çocuklar ise o anlara tanıklık etmek durumunda kalıyor. Gaziosmanpaşalılar çevre halkına ve çocuklarına kötü örnek olan uyuşturucu bağımlılarından kurtulmak için yetkililerden acil yardım bekliyor.

Dolmuş sürücüsünün tepki çeken görüntüsü: Hem araç kullandı hem de... Kedilerden balıklara uygulamalı ders: Sürüden ayrılan balığa ne olur? Okul yolunda ceviz ikramı Bitkin bulunan arı şahinine DKMP ekiplerinden yardım eli CHP'de normalleşme çatlağı ATM önünde gasp kamerada