Uyarılar devam ediyor, Oruç Reis ve balıkçı gemileri bekleyişini sürdürüyor

Turuncu kod ile uyarıların devam ettiği Bartın'da kötü hava şartları nedeniyle, doğalgaz aramada kullanılan Sismik Araştırma gemisi Oruç Reis, yük gemileri, yabancı yatlar ve balıkçı tekneleri Amasra limanında bekleyişini sürüdüyor.

Son Güncelleme:

Fırtına öncesi limana sığınan çok sayıda balıkçı gemisinin yanı sıra yabancı uyruklu yat ve kuru yük gemileri ile Sismik araştırma gemisi Oruç Reis, Karadeniz'de yaşanan fırtına nedeni ile Batı Karadeniz'in önemli limanlarından biri olan Amasra limanında bekleyişini sürdürüyor. Gemi ve teknelerini Amasra Limanı'na demirleyen balıkçılar, önlemlerini artırarak teknelerini ilave halatlarla sağlamlaştırdı.

Diğer yandan denizde yaşanan fırtına nedeni ile dalgalar sahil bandını döverken, dalgaların yüksekliği zaman zaman 15 metreye kadar yükseldi.

CHP'de normalleşme çatlağı ATM önünde gasp kamerada Van’da gören şaşırdı: Sürü halde kameraya yansıdılar Google'ın tercihi baklava oldu Emekli astsubaylardan "tazminat" eylemi Ateş açtıkları anları sosyal medyadan paylaşmışlardı! Yakalandılar