Uludağ'da trafiğe takılmamak için yaptıklarını gören cep telefonuna sarıldı!

Kayakseverlerin ‘beyaz cennet’ olarak tanımladığı Uludağ'da, kar kalınlığı 83 santimetreye ulaştı; kayak pistleri tatilcilerle doldu. Sömestr tatilinin son hafta sonunda Uludağ yolunda trafikte de yoğunluk oluştu.

Son Güncelleme:

Hafta sonu tatilini Uludağ'da geçirmek isteyen tatilciler, araçları ile uzun kuyruklar oluşturdu. Tatilini tamamlayıp dönüş yoluna geçen tatilciler de Uludağ yolunda adım adım ilerlerken, trafikten bunalan bir kayaksever, çareyi snowboard yapmakta buldu. Snowboard yaparak trafikte ilerleyen tatilci, araçlarındaki diğer tatilcilerce cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kaynak: DHA

Karakoçan'ın "süsleri" kayaların usta tırmanıcıları: Hünerleriyle ağızları açık bırakıyorlar İnekten sağdığı sütü arkadaşıyla birlikte kana kana içen kedinin mutluluğu Erzurum'da gece yarısı heyelan: Daha önce de göçük yaşanmıştı Evi zamanında bitmeyince dava açtı, değerinden fazla tazminat kazandı Balıkçı Adem Yılmaz'la dostlukları filme konu olmuştu! Yaren ve eşi Nazlı'dan üzen haber Malatya'da sağanak: Kırsal bölgelerde etkili olan dolu yağışı kayısıyı vurdu