Uber Türkiye'de hedef büyüttü: "Orta vadedeki planlarımızdan bir tanesi"

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, Türkiye'nin genel olarak büyük bir potansiyeli olduğunu belirterek, "Yeni şehirlere açılarak da Uber teknolojisini başka şehirlere getirmek aslında orta vadede olan planlarımızdan bir tanesi. Şu an için bunu değerlendiriyoruz" dedi.

Son Güncelleme:

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde, şirketin global ve Türkiye hedeflerine ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Türkiye'de şu anda sadece taksi plakalarıyla faaliyet gösterdiklerini anımsatan Bahadırlı, "Şu anda Türkiye'de 10 şehirde faaliyet gösteriyoruz. İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya bizim en büyük şehirlerimiz. Peki şehirlerin artma ihtimali var mı? Şu an için bu konuyu değerlendiriyoruz. Ama bizim için aslında Türkiye genel olarak büyük bir potansiyel ve yeni şehirlere açılarak da Uber teknolojisini başka şehirlere getirmek aslında orta vadede olan planlarımızdan bir tanesi" diye konuştu.

Gercüş'te nesli tükenmekte olan alaca sansar ölü bulundu "Jafar" adlı kral kobradan "kral" değişim! O anlar kamerada Brezilya'da görüntülendi: Su içmek isteyen devasa anakonda dere kenarında Atatürk'ün doğduğu evin bahçesinden alınan toprak Amasya'ya ulaştı Çorum'da Gençlik Haftası etkinliği: Dağcılar tarihi kaleden iniş yaptı Sakarya'da korkutan yangın: Atölye alev topuna döndü