This browser does not support the video element.

Twitter üzerinden IMF tartışmasında, Bakan Nebati'den cevap geldi ''Zamanımı milletime hizmet için harcamayı tercih ederim"

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati arasındaki IMF tartışması dün sosyal medya yüzerinden devam etti.

Son Güncelleme:

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz Bakan Nebati'ye teşekkür ederek tweet dizisine başladı.

Ancak Uluslararası Para Fonunun üye ülkeleri desteklemek amacıyla kullandırdığı SDR'nin faizi düşük olsa da bir borç yükü oluşturmayacağını ve bunun bir tür kredi kullanma hakkı olduğunu öne sürdü.

BAKAN NEBATİ'YE PROGRAM DAVETİ

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz daha sonra Bakan Nebati'yi birlikte katılacakları bir yayında bu konuları tartışabileceklerini belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati SDR'nin bir kredi olduğu yönündeki açıklamalarına cevap verdi.

Nebati söze sayın hocam diyerek başladı... "Paylaşımınızı hayretle okudum. SDR tahsisatı bir kredi değildir, IMF’nin resmi internet sitesinden de teyit edebilirsiniz." açıklamasıyla SDR'nin tanımının yapıldığı görseli paylaştı.

Yılmaz'ın yayın davetine teşekkür eden Bakan Nebati, "Zamanımı milletime hizmet için harcamayı tercih ederim." ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Kazı sırasında bulunan 4 tilki yavrusu koruma altına alındı Toz taşınımı Elazığ'ı felç etti, hava kalitesi düştü İnsanlardan korkup, 15 metrelik ağaca tırmanan yavru ayının çaresiz halleri Bir garip sokak olayı: Önce korkuttular sonra saldırdılar Dağ keçileri sürü halinde Harput’ta görüntülendi Minik Cansu'dan takdirlik başarı! Daha okuma yazma öğrenmeden İstiklal Marşı...