Tuzla'daki yangında havaya karışan zehirli gazların rotası neresi?

Haber Global Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, boya ve vernik fabrikasının zehirli gazların yayıldığı alanda patlamaya ilişkin dikkat edilmesi gereken unsurları anlattı. Zehirli gazlar ne kadar alana yayılacak? Hava durumunun zehirli gazlara etkisi ne?

Son Güncelleme:

İstanbul'un Tuzla ilçesindeki Orhanlı sanayi bölgesinde 3 katlı boya fabrikasında yangın çıktı. Patlamaların da meydana geldiği fabrikadaki yangın kontrol altına alındı. Yangında, 3 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Patlamaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Patlamanın ardından havaya yayılan zehirli gazlara ilişkin açıklamalarda bulunan Haber Global Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, Boya ve vernik fabrikasının zehirli gazların yayıldığı alanda patlamaya ilişkin dikkat edilmesi gereken unsurları anlattı. Zehirli gazlar ne kadar alana yayılacak? Hava durumunun zehirli gazlara etkisi ne?

Kaynak: Haber Global TV

Van'dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya'da yakalandı Kahve gibi içilebilen çedene tozu 400 liradan alıcı buluyor Yılanların en uysalı, Tunceli’de görüntülendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen polis, Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştü Manisa'da sağlıksız şartlarda salça üreten firmanın faaliyetleri durduruldu Midesinden çıkanlar şoke etti "İlginç bir vaka"