Tuzla’da drift terörü! Taksiye çarpmaktan kıl payı kurtuldu

Tuzla’da minibüs yolu üzerinde drift atan yabancı plakalı lüks araç trafiği tehlikeye soktu. Drift esnasında seyir halindeki taksiye çarpmaktan kıl payı kurtulan sürücüyü vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Son Güncelleme:

Olay geçtiğimiz hafta Tuzla Aydıntepe Fatih Sultan Mehmet Parkı önünde meydana geldi. Minibüs yolu üzerinde yabancı plakalı lüks araç drift atmaya başladı. Aracın içerisinde bulunan bir şahıs ise o esnada camda oturdu. Yoldan geçen araçları umursamayan sürücünün tehlikeli hareketi dakikalarca devam etti.

TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKTU

Çocuk parkı önünde drift atan şahıs, seyir halinde olan taksi ile çarpışmaktan ise kıl payı kurtuldu. Gürültüden rahatsız olan mahalle sakinleri o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Kaynak: İHA

“Böyle bir yıkımı başka bir yerde göremezsiniz; Burası Rize” Kars'ta acıkan boz ayılar mahallelerde dakikalarca yiyecek aradı Felçli kedisi için yürüteç yaptı Yaşlı adamı acımasızca döven gencin görüntüleri pes dedirtti 4 yaşındaki çocuk öğretmenin Heimlich manevrası sayesinde böyle kurtuldu 8 katlı bina iş makinesinin dokunuşuyla yerle bir oldu