Tuvalet kağıdını kaynatıp, içerisinde yetiştirdikleri şoke etti: 'Devasa istiridye mantarı'

Yurtdışında bir TikTok kullanıcısı, tuvalet kağıdı içerisinde yetiştirdikleri ile şaşkınlığa uğrattı.

Son Güncelleme:

TikTok'ta bitkilerin hangi koşullarda ve ortamda yetişebilecekleri konusunda yayın yapan @Learntogrow1 adlı kullanıcı, tuvalet kağıdında yetiştirdikleri ile gündem oldu.

Tuvalet kağıdında istiridye mantarı yetiştirdiği anlarda, tuvalet kağıdı rulosunu alarak bitki yetiştirme deneyini aşama aşama kayıt altına aldı.

Yayıncı, önce tuvalet kağıdını tenceredeki kaynayan suya attı. Kaynadıktan sonra kuruması için beklettikten sonra da poşetin içerisine tohum koyarak, istiridye mantarını işte böyle elde etti.

Görüntüleri izleyen Türk kullanıcıların paylaşıma yaptıkları 'Tuvalet kağıdı mantardan daha pahalı' yorumları ise güldürdü.

Kaynak: Haber Global TV

Rapunzel gibi kızın saçları gündem oldu: Bu saçlar Shakira'da yok! Altyapı çalışmasında boru delindi, sızıntı ekipleri harekete geçirdi Öğretmenlerin deve sınavı: Öğrencileri kadar olamadılar Gören ne olduğuna anlam veremedi: T-Rex timsahın nehir keyfi Leyleğin hijyenli beslenmesi fotokapana yansıdı: "Yıkamadan yer miyim?" "Ölü görünüyorsun" diyerek ilaç vermemişlerdi! Şaban Er 12 gün sonra "canlandırıldı"