Türkiye’nin en zehirli yılanları! Çiftleşme dansı kamerada

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde, Türkiye’nin en zehirli yılanı olarak kabul edilen koca engerek yılanlarının çiftleşme dansı, cep telefonu ile görüntülendi.

Son Güncelleme:

Havaların ısınması ile birlikte çeşitli türlerdeki yılanlar da arazide kendisini göstermeye başladı. Yılanlar, türlerine göre farklılık gösterse de genellikle bu dönemlerde üremek için eş bulma çabasına giriyor. Erkek ve dişi yılanın birbirine sarılarak kur yapmaları ya da iki erkek yılanın tek dişi için rekabet etmesi ‘dans’ gibi görülse de çiftleşmenin en farklı ritüellerinden biri olduğu biliniyor. Bu ritüel, Ekinözü ilçesinde bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alındı.

Kaynak: İHA

Afrika'dan gelen ilginç görüntü tartışma konusu oldu: Hayvanlar hareketsiz kaldı Ağaçtayken insanlara yakalanan anakonda ne yapacağını şaşırdı! Sahibinin her dediğini dinleyen eğitimli kuzu sosyal medyayı salladı Bozayının orman gezintisi fotokapana yansıdı Diri diri toprağa gömüldü, 4 gün sonra böyle çıkarıldı Bodrum'da yasağa rağmen inşaatlar tam gaz devam ediyor