Türkiye en sinirli ikinci ülke oldu! Peki Türkiye neden sinirli?

Dünyanın en sinirli ülkeleri araştırmasında Türkiye ikinci sırada geliyor. ABD'li şirketin yaptığı araştırmada, anket sonuçlarında Türkiye en sinirli 2. ülke olarak çıktı. Psikolog Prof. Dr. Acar Baltaş Haber Global'de değerlendirdi.

Son Güncelleme:

Dünyanın en sinirli ülkeleri araştırmasında Türkiye ikinci sırada geliyor. ABD'li şirketin yaptığı araştırmada anket sonuçlarında Türkiye en sinirli 2. ülke olarak çıktı.

ABD Merkezli anket şirketi Gallup'un araştırmasına göre en sinirli ülkeler belirlendi. Lübnan sinirli ülkeler arasında 1.sırada yer alırken, Türkiye'de ikinci sırada yer aldı.

En mutlu ülke ise 82 puanla El Salvador seçildi. Yılın en pozitif ülkesi oldu.

Peki sinirlenmeyi etkileyen en önemli faktörler ne? Psikolog Prof. Dr. Acar Baltaş Haber Global'de açıklıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Gözünü dönere diken Yunanlılara Türk dönercilerden yanıt: "Çaldırmayız" Artan talep bungalovda iştahları kabarttı: Sektör temsilcileri dolandırıcılık için uyarıyor Türkiye ve Kuveyt arasında 6 anlaşma! Erdoğan'dan İslam dünyasına 'Filistin' çağrısı Meteoroloji uyarmıştı! Elazığ'da sağanak zor anlar yaşattı Bolu'daki Gölköy Barajı'ndan sevindiren haber: Doluluk seviyesi arttı Sürüden ayrılan dana drenaj kuyusuna düştü: İtfaiye ekipleri seferber oldu