Türkiye 30 kilometrede neden ısrarcı?

Türkiye Suriye'nin Kuzeyi'ne olası yeni kara harekatı için gün sayıyor. Amaç teröristleri oluşturulacak 30 kilometrelik güvenli bölgenin dışına çıkarmak. Haber Global İstihbarat Şefi Mücahit Topçu, olası kara harekatına ilişkin canlı yayında değerlendirmelerde bulundu.

Son Güncelleme:

Haber Global İstihbarat Şefi Mücahit Topçu, Türkiye'nin amacının teröristleri güvenli bölgenin dışına çıkarmak olduğunu ve bu bölge üzerinden Türkiye topraklarına teröristlerce roketli saldırıların gerçekleştiğini söyledi.

Topçu, Türkiye'nin ABD ve Rusya ile yaptığı anlaşmaya göre, kırmızı hattın kuzeyindeki PKK'lı teröristlerin, Türkiye sınırından 30 km uzak bir noktaya çıkartılmasının gerektiğini ancak bu verilen sözlerin tutulmadığını söyledi.



Kaynak: Haber Global TV

Söke’de yorgun kurşun kurbanı Pera bebeğin cenazesinde gözyaşları sel oldu Kendisini takip eden avcıya verdiği dersle izlenme rekoru kıran geyiğin görüntüleri viral oldu Köyün ortasında dans eden yılanlar ilgi odağı oldu Her sabah saksafon dinlemeye gelen sincabın görüntüleri izlenme rekoru kırdı Bingöl'de kurt sürüsü, böyle görüntülendi Ağrı Dağı bulutların içindeki görüntüsü ile kayıtlara geçti