Trabzon'da elektrik tellerinde asılı kalan paraşütçüyü itfaiye kurtardı

Trabzon'da Akyazı mevkiinden atlayış yapan Ali Atıcı'nın yamaç paraşütü, iniş sırasında elektrik tellerine dolandı. Havada asılı kalan Atıcı, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Son Güncelleme:

Ortahisar ilçesine bağlı Akyazı Mahallesi'nden sahile doğru atlayış yapan Ali Atıcı'nın paraşütü iniş sırasında Medical Park Stadyumu'nun da bulunduğu bölgeden geçen kara yolu üzerindeki elektrik tellerine takıldı. Yoldan geçen sürücülerin fark ettiği paraşütçü için itfaiye ekiplerinden yardım istendi. İhbarla bölgeye büyükşehir belediyesi itfaiye ve elektrik dağıtım ekipleri sevk edildi. Ekipler önlem alıp, elektriği kestiği bölgede Ali Atıcı, itfaiye aracının merdiveniyle yanına yaklaşan itfaiye erince kurtarıldı. Atıcı'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Van'da anne ayı ve yavruları yiyecek ararken görüntülendi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışı temsili olarak canlandırıldı Yuvasını inşa etmek için uyuyan tilkinin tüylerini koparan kuşun görüntüleri güldürdü Balık avlayan bozayının zahmetsiz performansı izlenme rekoru kırdı Bir yıldır aranan puhu kuşu bu halde bulundu! Kocasının evini yakıp yangını izledi