Tohumun filizlendiği yer çiftçiyi şoke etti

Sivas'ta bir çiftçi, traktörünün içinde yükselen kabak filizini görünce oldukça şaşırdı. Demir yığınlarının arasından çıkan bu kabak fidesi, çevredekileri de hayrete düşürdü.

Son Güncelleme:

20 yıldır çiftçilik yapan Mehmetcan Yıldırım traktöründe bir yaprak fark etti. Yaprağı bulunduğu yerden almak isteyen Yıldırım, yaprağın filizlenmiş kabak olduğunu fark etti. Demir yığınının arasında filizlenen kabak tohumunu koruma altına alan çiftçi, traktörün içerisinde yetiştirmeye başladı.

"Dur" ihtarına uymadı, polise çarptı: O anlar kamerada "Dur" ihtarına uymadı, polise çarptı: O anlar kamerada İstanbul Valisi Davut Gül'den tatil açıklaması: "Hareketliliği azaltmak için.." Kameralar tespit etti: Marketteki hırsızlık cezasız kalmadı Çorum Belediyesi'nden doğadaki canlılara şefkat eli Yüksekova’da caddeler göle döndü Çatıda kar ile tehlikeli oyun! O anlar kamerada