TİP Sözcüsü Serra Kadıgil: Elektrik, su, doğal gaz, internet ve eğitimin ücretsiz olduğu bir yaşam kuracağız

Türkiye İşçi Partisi (TİP) adına konuşan Parti Sözcüsü Serra Kadıgil, TRT'de partisinin propaganda konuşmasını yaptı. Kadıgil, "Elektriğin, suyun, doğal gazın, internetin ve tüm eğitim ve sağlık hizmetlerinin ücretsiz olduğu mutlu bir yaşam kuracağız" dedi.

Son Güncelleme:

Türkiye İşçi Partisi (TİP) adına konuşan Parti Sözcüsü Serra Kadıgil partisinin, kadınlardan çalınan her şeyi almak ve onların hak ettiği geleceği kurmak için çalışacağını belirterek, "Çünkü biliyoruz ki böyle yaşamak zorunda değilsin, böyle yaşamak zorunda değiliz." dedi.

Üç tarafı denizlerle çevrili ülkede kadınların bir gün olsun denize girmeden yaşlanmasına izin vermeyeceklerini vurgulayan Kadıgil, "'Yapamazsın diyenlere' inat, sana söz başaracağız. Kirayı düşünmekten uykularının kaçmadığı, ilk depremde başına yıkılmayacağını bildiğin evinde, elektriğin, suyun, doğal gazın, internetin ve tüm eğitim ve sağlık hizmetlerinin ücretsiz olduğu mutlu bir yaşam kuracağız." diye konuştu.

Kadıgil, kadın düşmanlığına, kadın cinayetlerine, şiddetin her türlüsüne, kadınların ikinci sınıf insan muamelesi görmesine karşı savaşacaklarını belirterek, "İstanbul Sözleşmesi'ne derhal geri dönecek, dönmemek için kırk takla atacak olanların karşısına duvar olup dikileceğiz." şeklinde konuştu.

 

Kaynak: AA

Sonraki Haber