Temizlik işçisi babayı ağlatan sürpriz, gözyaşları sel oldu

Rize’de temizlik işlerinde görevli İsmail Yılmaz'a eşinin ve kızının yaptığı sürpriz herkesi duygulandırdı.

Son Güncelleme:

Temizlik işçisi babasına yaptığı "doğum günü" sürprizi herkesi duygulandırdı. Rize Belediyesi'nde temzilik işçisi olan İsmail Yılmaz Memişağa Parkı’nda çalışırken bir anda kızı Aydanur’un sesini duydu, parkta bulunan dev ekrana gözü ilişen yılmaz kızının videosunu gördü.

"Merhaba babacığım. nasılsın? Bugün senin doğum günün. İyi ki doğdun. seni çok seviyoruz. Senin yanında olmaktan, senin kızın olmaktan çok mutluluk duyuyorum. İyi ki varsın. seni çok öpüyorum. Seni çok seviyorum."

İsmail yılmaz videonun ardından kızının geldiğini fark etti. Babasına elindeki pasta ile hızlı adımlarla ilerleyen kızı babasının, duygulandığını görünce o da gözyaşlarına hakim olamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da Sabancı Vakfı, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'ne özel film hazırladı Tartıştığı tır şoförüne yetişmek için aracının üzerine çıkarak kavga etti Yere çöp atanların ifşalandığı Bolu’da, ceza almaktan kıl payı kurtulan genç Öfkelendi, müdür odasına balyozla dalıp masayı parçaladı Eşi gözaltına alınan kadından polise, "Yolarım seni, parça pinçik ederim"