Telefonu bu şekilde şarj edin, ömrü 2 sene uzasın! Meğer yıllardır kullandığımız şarj yöntemi telefonun batarya ömrüne zarar veriyormuş

Telefonların sahip odluklar bataryanın bir ömrü vardır. Bu batarya ömrü pek çok nedenle düşmeye başlar Batarya ömrü azalan telefonlar ise kısa sürede şarj yemeye başlar. Telefonunuzun uzun süre şarjsız dayanabilmesi için işte batarya ömrünü basit bir şekilde artırabilirsiniz.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Akıllı telefonların şarjı gerek ekran gerek kullanımının işlevsel olması nedenleri ile hızlı bir şekilde bitebilir. Satın aldığınız akıllı telefonların bataryalarının ömrünü ise basit bir şekilde artırmak mümkündür. 

Telefon bataryalarının bir ömrü vardır ve aslında telefonu kullanış ve şarj ediş yöntemlerimiz batarya sağlığını büyük ölçüde etkiler. Telefon bataryalarının ömrünü korumanıza yardımcı olacak bazı yöntemler bulunuyor. Teknolojik alet kullanımının püf noktası olarak bilinen bu yöntemler ile telefonlarınız en az 2 sene daha uzun süre kullanılabilir olacak. İşte o yöntemler: