Tatilcilerin dönüşü başladı: Muğla Dalaman ve Milas Havalimanı yolları kilitlendi

9 günlük bayram tatili yarın sona eriyor. Bayram tatili dönüşünde araçlar kilometrelerce trafik kuyruğu oluşturdu. En yoğun bölgelerin başında Muğla ve Fethiye geldi. Bodrum çıkışında uzun kuyruklar oluştu. Dalaman ve Bodrum havalimanı yollarında yoğunluk gözlemlendi.

Son Güncelleme:

Muğla’da Kurban Bayramı tatili sonrası vatandaşların eve dönüş yolculuğu nedeniyle yollarda araç yoğunluğu başladı.

Bayram tatili için Muğla’ya gelen vatandaşlar 9 günlük bayram tatilinin bitmesine 1 gün kala evlerine dönmek için yollara düştüler. Denizli, İzmir, Antalya yolunun kesiştiği bölge trafik kavşağında uzun kuyruklar oluştu.

Tatillerini geçirdikleri Bodrum, Marmaris, Datça ve Fethiye ilçelerinden araçlarıyla hareket eden tatilciler, Muğla-Antalya- karayolunda yaklaşık 5 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Kimi tatilciler yol kenarlarında boş buldukları alanlara araçlarını park ederek trafiğin açılmasını bekledi. Güzergahta herhangi bir kaza yaşanmaması için trafik ekipleri önlem aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Gezintiye çıktığı kayığına atlayan ilginç canlı şaşırttı Bebek için endişelenen kedinin yaptıkları izlenme rekoru kırdı Bahçede koşuşturduğunu görenler şaşırdı, yemek arayan tilki kamerada Bu tosunun fiyatı da ağırlığı da bir otomobil kadar: Tam 1,6 ton Kış uykusundan uyanan ayılar arı kovanlarını parçaladı organik balı yedi Yanına kadar gelen sincabı elleriyle besledi