Tarihi cami depremde yıkıldı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde meydana gelen depremde Malatya kent merkezinde bulunan tarihi Yeni Cami de yıkıldı.

Son Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremde etkilenen Malatya’da geçtiğimiz yıl restore edilerek ibadete açılan tarihi Yeni Cami de yıkıldı.

Tarihi Bakırcılar Çarşısı’nında bulunan çok sayıda işyerinde yıkıldığı kentte aralıksız süren yoğun kar yağışı ise ekiplerinin çalışmalarını zorlaştırıyor.

Kaynak: İHA

Kızıl tilkinin dron görünce aklını kaçırdığı anlar kamerada Aile boyu Mossad ajanları Başkent nisanda beyaza büründü, Haber Global ekibi görüntüledi Bursa nisan ayına kar sürprizi ile uyandı İmamoğlu'nun iş ortağı Seyfi Beyaz tutuklandı İş yerinde yangın paniği: 1 kişi dumandan etkilendi