Taksim Meydanı'nda trans bireye saldırı kamerada

Taksim'de boksör olduğu iddia edilen bir kişi, tartıştığı trans bireyi tekme tokat dövdü. Yaşanan kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme:

Taksim Meydanı'nda 29 Ocak Cumartesi saat 02.00 sıralarında 2 kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İddialara göre biri boksör, biri de trans birey olan iki kişi arasındaki tartışma bir anda büyüdü. Karşılıklı küfürlerin edildiği tartışmada öfkelenen kişi, trans bireyi tekme tokat dövdü. Çevredekiler, araya girerek öfkeli kişiyi güçlükle sakinleştirdi ve kavgayı ayırdı.

Kaynak: DHA

Ata Emre Akman'ın acılı anne ve babası Haber Global'e konuştu! Dava süreci için çağrı yaptılar Avcılara yasak onlara değil: Martılar inci kefaline göz dikti Yalnızlığı dert edinen kedi teselliyi kendini kaloriferin kollarına atmakta buldu İlgiden bıkmış kedinin peluş oyuncak taklidi kahkahaya boğdu: "Gitti mi?" Hamakta güneşlenme keyfine yılan darbesi: Üzerine düştüğünü gördüğü o an... Kimlik karmaşası yaşayan köpeğin ördek yavrularıyla aile samimiyeti efsaneler arasına girdi