Taksici ingiliz anahtarı ile saldırdı

İstanbul Küçükçekmece'de bir anne ve kızı ile taksici arasında çıkan kavgada, taksici ingiliz anahtarı ile saldırdı. Anne ve kızı da taksiyi tekmeleyip aynasını kırdı. İki taraf da birbirinden şikayetçi oldu.

Son Güncelleme:

Taksici ile yolcular arasındaki kavga İstanbul Küçükçekmece'de çıktı. İddiaya göre Özge Sevgi ve kızı telefon uygulaması üzerinden taksi çağırdı. Taksici bulundukları sokakta pazar olduğu söyleyip bir üst sokağa çıkmalarını istedi.

Yolcular araca binince aralarında gerginlik çıktı. Taksici Özge Sevgi ve kızını araçtan inmeleri için tehdit etti. İndikten sonra yolcular taksinin kapısını tekmeledi, aynasını kırdı. Taksici elinde ingiliz anahtarı ile indi, yolcuların üzerine yürüdü. Taksici anne ve kızı hakkında aracına saldırdıkları için şikayetçi oldu. Özge Sevgi ve kızı da taksiciden şikayetçi oldu.

Van'dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya'da yakalandı Kahve gibi içilebilen çedene tozu 400 liradan alıcı buluyor Yılanların en uysalı, Tunceli’de görüntülendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen polis, Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştü Manisa'da sağlıksız şartlarda salça üreten firmanın faaliyetleri durduruldu Midesinden çıkanlar şoke etti "İlginç bir vaka"