Sulama kanalının altında doğum yapan köpek ve yavrularının kurtarılma anları duygulandırdı

Osmaniye'de itfaiye ekipleri, girdiği sulama kanalı köprüsü altındaki boşlukta doğum yapan anne köpek ve 5 yavrusunu kurtardı.

Son Güncelleme:

Merkeze bağlı Dereli köyünde vatandaşlar, sulama köprüsü altından yavru köpek seslerinin geldiğini ve yağışlarla birlikte kanaldaki su seviyesi yükseleceğini düşünerek, boğulmaktan kurtarılması için 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine bölgeye Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye eri, yaklaşık 3 metre sürüklenerek girdiği köprü altında, özel bir aparatla önce anne köpeği yakalayıp, ardından 5 yavruyu da bulunduğu yerden alarak dışarıya çıkarttı.

Ordu'da 19 Mayıs coşkusu: Şehrin her köşesi bayramı yaşadı Türkiye'nin ilk profesyonel kadın akrobasi pilotundan gençlere özel gösteri uçuşu "Mein Schiff 6" kruvaziyeri ile Bodrum'a 2 bin 571 yolcu Yücel Arzen'den 19 Mayıs marşı Afrika'dan gelen ilginç görüntü tartışma konusu oldu: Hayvanlar hareketsiz kaldı Ağaçtayken insanlara yakalanan anakonda ne yapacağını şaşırdı!