Sosyal medyada gördüğü şakayı denemek isterken kolonya ile kuzenini yakıyordu!

Küçükçekmece’de, 14 yaşındaki çocuk sosyal medyada gördüğü kolonyalı şakayı yapmak isterken faciaya yol açıyordu. Eli alevler içinde kalan genç, şakayı yapana tekme tokat dalarken o anlar kameralara yansıdı.

Son Güncelleme:

Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki B.A., markette oturan kuzeni Devran Akgöl’ün eline kolonyayı döktükten sonra çakmak çaktı. Bu sırada Devran Akgöl’ün eli tutuşmaya başladı. Eli alevler içinde kalan Akgöl, bir yandan alevleri söndürmek isterken bir yandan da refleksle kuzeni olan B.A.’ya tekme tokat vurmaya başladı. Elinin bir kısmında yanma meydana gelen Devran Akgöl, dondurma ile elini soğutmaya çalıştı.

Kaynak: İHA

Akbaba farenin parazitlerini ayıklayarak karnını doyurdu Bahçesine kedileri için su kapları koydu, içmeye gelen vahşi hayvanları ise şaşkınlıkla görüntüledi Ormanda şarkı söyleyen kartalın sesi şaşırttı Konya'da tamire götürdüğü aracının içinden kocaman bir yılan çıktı Yaşadıkları ormanı paylaşamayan piton ve kobranın "yer kavgası" Her sabah parkta saksafon çalan adamı dinlemeye gelen sincap