Sosyal medya #GülcanİçinSesVer etiketiyle çalkalanıyor

İmam nikahlı eşi tarafından yüzünde bardak parçalanan 27 yaşında ve üç çocuklu bir kadının feryadı, twitter'da yankı buldu. Avukatların ulaşarak destek sözü verdiği Gülcan, kocasının ölüm tehditlerine karşı korunma beklediğini belirtiyor

Son Güncelleme:

Bugün twitter 27 yaşındaki bir kadını çığlığını konuşuyor. #GülcanİçinSesVer etiketiyle yapılan bir dizi paylaşımda, imam nikahlı kocasından şiddet gören 27 yaşında ve üç çocuk annesi bir kadının, yüzünde bardak parçalayarak tanınmaz hale gelmesine neden olan kocasının ölüm tehditlerine karşı yardım çığlığı dile getirildi. 

Sosyal medyada büyük yankı bulan bu çığlığın ardından twitter üzerinden avukatların ulaştığı kadına yardım sözü verildiği de yine yapılan paylaşımlarla öğrenildi.

Kadın sığınma evinde olan fakat cezaevinde olan kocasından ölüm tehditleri aldığını söyleyen Gülcan, eşinin halen hapiste olan fakat üç gün sonra cezaevinden çıkacak olan babasından da korkuyor.

"ÇOCUKLARIM VE AİLEM ÖLSÜN İSTEMİYORUM, ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Bir twitter kullanıcısı tarafından açıklamaları nakledilen Gülcan, "1 Ocak 2019 gecesi imam nikahlı eşim ben 7 aylık hamileyken yüzümü su bardağı ile parçaladı. Normalde sokağa çıkmama bile izin vermiyor ama yüzümdeki kesiğin boyutu derin olduğu için hastaneye gidebildim. Orada durumu polislere anlattım. Fakat şikayetçi olamadım. Korktum. Eylülün 23'ünde mahkememiz vardı. Mahkeme öncesinde adli tıpa gönderdiler. Yüzümdeki yaranın boyutuna baktılar. Mahkememiz Aralık ayına ertelendi. Kendisi madde bağımlısı ve şuan cezaevinde Aralık ayındaki mahkemede olay zamanı onun evde olmadığını bardağın üzerine kendi kendime düştüğümü söylemem için beni, çocuklarımı ve ailemi öldürmekle tehdit ediyor. Ben ve ailem onlarla baş edecek insanlar değiliz. Yüzüm iyileştikten sonra açık cezaevinden firar etti. Beni yine darp etti. Ben ailemin yanına kaçıp polisi aradım ve onu yakalattım. Daha öncede kaburgamı ve burnumu kırdı.Evden dışarı çıkamadığım için darp raporu alamadım. Hatta çocuklarımın aşılarını yaptırmaya sağlık ocağına dahi götüremedim. Her pazar günü cezaevinden arıyor beni 'Yakında çıkacağım' diyor.Mahkemede yalan beyanda bulunmazsam çocuklarımı ve ailemi öldüreceğini söylüyor. Ses kayıtları elimde mevcut. Kendisi gibi babası da ceza evinde ama onun cezası 2-3 aya dışarı çıkacak. Babasından da korkuyorum. Bugüne kadar susmamın tek sebebi herkesin korkması. Çünkü kimse bana korktuğu için destek olamadı. Korkmak istemiyorum. Çocuklarım ve ailem ölsün istemiyorum.

ÖLMEK İSTEMİYORUM.

Hergün öldürülen kadınlardan biri olmamam için sesim olur musun" dedi.

Sonraki Haber