"Süleler" Mahzen'e gönderildi

Bakan Yerlikaya Mahzen 4 operasyonuna ilişkin detayları açıkladı. Süleler olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi.

Son Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mahzen operasyonlarına ilişkin yeni gelişmeleri X sosyal medya platformundan açıkladı. Yerlikaya "Süleler" olarak bilinen organize suç örgütünin çökertildiğini belirtti. 

Operasyona ilişkin ayrıntılar şöyle:

Mersin’de düzenlenen “MAHZEN-4” operasyonunda “Süleler” olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9 şüpheli yakalandı. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu bozan organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. Bir bir çökertip adalete teslim etmekte kararlıyız. Mersin İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Çıkar amaçlı suç örgütü kurma, Kasten adam öldürme, Çok sayıda işyeri, ikamet ve araç kurşunlama, Uyuşturucu madde ticareti, Nitelikli dolandırıcılık, Silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu: adet 5 ruhsatsız tabanca, Muhtelif miktarda uyuşturucu madde, Çok sayıda fişek ve balistik yeleğe el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin Duası Sizinle

Sonraki Haber