Son dakika! MİT'ten Suriye'de Ankara saldırısına cevap: PKK yönetici kadrosu hedef alındı

MİT, PKK'nın Ankara'da düzenlediği saldırının ardından Suriye'de PKK/YPG'ye yönelik bina, askeri tesis ve yönetici kadrosunu hedef aldı. Güvenlik kaynaklarından elde edilen bilgilere göre operasyonların planlanan hedefe ulaşana kadar devam edeceği belirtildi.

Son Güncelleme:

Son dakika haberi...

Milli İstihbarat Teşkilatı, (MİT) PKK'nın Ankara'da düzenlediği saldırının ardından Suriye'de PKK/YPG'ye yönelik bina, askeri tesis ve yönetici kadrosunu hedef aldı.

PKK/YPG'YE AİT TESİSLER HEDEF ALINDI

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) PKK’nın Ankara’da İçişleri Bakanlığına yönelik gerçekleştiren saldırının ardından, Suriye’de PKK/YPG’ye ait bina ve tesisleri hedef aldı.

Ankara saldırısının Suriye’de planlandığı ve eyleme katılan örgüt mensuplarının bu alandan Türkiye’ye geçtiğinin öğrenilmesinin ardından MİT, Suriye’de konuşlu PKK/YPG askeri tesislerinin ve örgütün yönetici kadrolarını hedef aldı.

OPERASYONLAR HEDEFE ULAŞILINCAYA DEK SÜRECEK

Hedef alınan tesisler arasında PKK/YPG’nin silah ve mühimmat depoları, saldırı/sabotaj birimleri ve örgüte ait Ar-Ge merkezlerinin yer aldığı belirtildi.

Operasyonların, planlanan hedefe ulaşıncaya kadar devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber