Meteoroloji yeni raporu yayımladı... Hafta sonu planı olanlar dikkat! Kuvvetli sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük hava tahmin raporu yayımlandı. Yeni rapora göre, hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyretmeye devam edecek, sağanak yağışlar hafta sonu da etkisini sürdürecek. İşte detaylar...

Son Güncelleme:

Meteoroloji'den gelen son rapora göre yurdun önemli bir bölümünde sağanak yağışlar etkisini göstermeye devam edecek. Hava sıcaklıklarında ise bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normallerinde seyretmeyi sürdürecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Osmaniye, Çankırı çevreleri, Hatay’ın kıyı, Ankara’nın kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.