Son Dakika! Marmaris'teki orman yangınına havadan müdahale başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler, rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ediyor. Havadan müdahale başladı. Bakan Soylu ve Kirişçi yangına ilişkin helikopterle inceleme yapıyor.

Son Güncelleme:

Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı helikopterlerin yanı sıra arazözler, iş makineleri ve çok sayıda orman işçisi ile müdahale ediliyor.

Ekipler, rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ediyor.

Çok sayıda gönüllü de kendi imkanlarınca ekiplere destek olmaya çalışıyor. 

BAKANLAR HELİKOPTERLE İNCELEME YAPTI

Havanın aydınlanmasıyla birlikte yangına havadan müdahale başladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tarım Bakanı Vahit Kirişci helikopterle inceleme yapıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Zeytinyağı diye halkı kandırıyorlar: Etikette algı oyunları Ev fiyatları düştü, kiralar arttı: Satamayan kiraya veriyor Sağlık Bakanlığı harekete geçti: Randevu sorununa yapay zekalı çözüm 70 milyonda bir görülen hastalığa yakalandı, damardan aldığı besinle hayata tutunuyor Depremzede çocuklara eğitim desteği: Gönüllüler yalnız bırakmıyor Kırşehir'de şehitlere vefa: Hatıraları adlarına yaptırılan ağaçta yaşayacak