Kılıçdaroğlu: 70 değerli isimle tek tek görüştüm, bizimle birlikte çalışacaklar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vizyon Belgesi tanıtım programının açılışında konuştu. CHP lideri, 70 isimle görüştüğünü belirterek, bu isimlerin ekibinde yer alacaklarını söyledi.

Son Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Vizyon Belgesi toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:

Her şey bu ülkede çok ama çok güzel olacak. Herkese merhaba, heyecanlı mısınız? Sizin kadar ben de heyecanlıyım. Size bugün bir çerçeve çizmek istiyorum. Asıl konuşmamı kapanışta yapacağım bu giriş konuşması. Bugün sizleri Türkiye için uyanmanın, ayağa kalkmanın ve büyümenin vizyonunu ortaya koymak için davet ettik. Halkımızdan ne için oy isteyeceğimizi öğreneceksiniz. Sadece bir adaya, başka bir tek adama, bir zümrenin çıkarına asla oy istemeyeceksiniz. Artık oyu halkımızdan, herkes için daha iyi bir yaşama, yeni bir düzene, yeni bir Türkiye hayaline ve yeni bir siyaset üstü anlayışa oy isteyeceksiniz. Onun için bugün dinleyeceğiniz sadece bir krizden çıkma programı olmayacak. Krizden alnımızın akıyla ve hep birlikte çıkacağız. Asıl zor olan ülkenin yeniden bir yapısal krize girmesini kalıcı olarak engellemek. Yaklaşımlarımızı kökten değiştirmeliyiz, bunun çaresi tek adam gitsin, başka bir tek adam gelsin demek değildir. Tek adam rejimi bitsin. Ancak yerine yeni bir sistem, çalışan yeni bir sistem gelsin. Hepiniz şuna inanın, Bay Kemal çıktığı yoldan asla geri adım atmaz.

Kısa bir süre sonra Almanya'ya gideceğim, orayı da yakından takip etmenizi özellikle diliyor ve rica ediyorum. 70 değerli isimle tek tek görüştüm, onları siyaset üstü güç birliğine katılmaları için davet ettim. Elimizde birincisi bize inanan halkımız, ikincisi siyasi gücümüz, üçüncüsü ise dostlarımızla kurduğumuz siyaset üstü güç. Hepimiz ülke için, vatan için birlikteyiz. Unutmayın değerli vatandaşlarım, dostlarım, bizler siyasi ve siyaset üstü, rozetli veya rozetsiz, hepimiz ülke için birlikteyiz. Bahsettiğim bu sistemi hani mantıkla oluşturdum. Bu değerli 70 kişi Türkiye için 24 saat çalışan bir güç birliği olacak. Devlet 7 gün 24 saat çalışacak. Kesintisiz üreten Türkiye'yi şimdiden inşa etmeye başlıyorum. Bu 70 değerli isim ne bir kişi için, ne bir parti için, ne bir iktidar için çalışacaklar. Onlar vatanları için çalışacaklar. Benim işim sistemi ayrıca kalıcı kılmaktır. Sayın Jeremy Rifkin ile tanışacaksınız. Benim de yeni endüstriyel dönüşüm başdanışmanım.  

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber