This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyaretine tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'teki toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyaretine gönderme yaparak, "Temiz para arıyormuş ama gittiği yer tüm dünyanın iliğini kemiğini sömürenlerin kapısı. Ya sen ne yapıyorsun? Nerelere gittiğinin farkında mısın?" dedi

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep İstasyon Meydanı'nda Gaziray, Büyükşehir yatırımları, 70 fabrika ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı. 

Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyaretine tepki göstererek, "Yediği hamburgerden başka anlattığı bir şey yok ama hesabını veremediği pek çok karanlık nokta var. Temiz para arıyormuş ama gittiği yer tüm dünyanın iliğini kemiğini sömürenlerin kapısı. Ya sen ne yapıyorsun? Nerelere gittiğinin farkında mısın? Gazi Mustafa Kemal bu ülkeyi Düyûn-ı Umûmiye'lerden biz de IMF görünümlü kenelerden kurtardık" diye konuştu. Erdoğan, Yalova'da mahkemede yaşanan olayla ilgili CHP'li vekillere de tepki göstererek, "CHP'nin milletvekilleri mahkemede hakimlerin üzerine yürüyor. Yargıda bunların hesabını soracağız" dedi. 

Erdoğan, "Yarın ellerine yetki geçerse istikametlerini nereye çevireceklerini düşünebiliyor musunuz? Türkiye'yi yeniden 1970'lerin, 1990'ların perişan haline döndürecekler. Bu zatın gece yarıları yayınladığı her video, kürsülerdeki her konuşma, her provokasyon Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak isteyenlere malzeme verme amacı taşıyor" ifadelerini kullandı. 

Konuşmasının sonunda bir müjde veren Erdoğan, Gaziray'ın yılbaşına kadar ücretsiz hizmet vereceğini bildirdi. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

Sordum, şu anda İstasyon Meydanı'nda ne kadar Antepli var? Resmi rakam verdiler, şu an itibarıyla 60 bin. Gelişler devam ediyor dediler. 

Köken, inanç, meşrep farklılıkları üzerinden bölünmek, parçalanmak, kamplaşmak felaketimizdir. Hakkın ve hakikatin rotasından asla sapmadan mücadeleyi yürütmek mecburiyetindeyiz. Gaziantep, Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa etmeye hazır mıyız? 2023'te güvenli, huzurlu, müreffeh Türkiye için seferber olmaya hazır mıyız? Evlatlarımıza bırakacağımız en değerli miras olan 2053 vizyonuna sahip çıkmaya hazır mıyız? Türkiye düşmanlarının heveslerini bir kez daha kursaklarında bırakmaya hazır mıyız? 

KILIÇDAROĞLU'NA GÖNDERME: BİRİLERİ KITA KITA GEZİYOR, TEMİZ PARA ARIYORMUŞ...

Birileri kıta kıta geziyor. ABD olmadı İngiltere, İngiltere olmadı Almanya. Sanırsanız ki ülkenin hayrına iş yapacak. Yediği hamburgerden başka anlattığı bir şey yok ama hesabını veremediği pek çok karanlık nokta var. Temiz para arıyormuş ama gittiği yer tüm dünyanın iliğini kemiğini sömürenlerin kapısı. Ya sen ne yapıyorsun? Nerelere gittiğinin farkında mısın? Gazi Mustafa Kemal bu ülkeyi Düyûn-ı Umûmiye'lerden biz de IMF görünümlü kenelerden kurtardık. Bu zat tekrar ülkemizi aynı fasik daireye sokmak için dört dolanıyor. Gece yarıları yayınladığı her video, her konuşma, partisinin milletvekilleri üzerinden giriştiği her provokasyon Türkiye'yi uluslararası alanda köşeye sıkıştırmak isteyenlere malzeme veriyor. CHP'nin milletvekilleri mahkemede hakimlerin üzerine yürüyor. Bu şaşırmış ya. Nereye gittiğinin farkında değil. Yargıda bunların hesabını soracağız. 

"BURAYA GAZİRAY İLE GELDİK"

Buraya Gaziray ile geldik. Gelişen ve büyüyen Gaziantep'in şehir içi ulaşım ihtiyacının karşılanmasına büyük katkısı olacak proje. Onunla buraya geldik. Gaziray'la buraya geldik. Yeraltından geçen 5 kilometrelik bölümünün üzerini belediyemiz, spor ve oyun üniteleri ile ışıklandırması ile yeşil alanlarıyla çok güzel bir park olarak düzenledi. Bu güzel parkın da şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. 

Buradan bir de müjde vereyim. Gaziray'ı ne yapalım? Ne kadar bedava olsun. Yılbaşına kadar Gaziray'ı ücretsiz yapalım. Tamam. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber