5 Aralık hava durumu... Meteoroloji'den sağanak ve kar yağışı uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış, karla karışık yağmur ve sağanak, yoğun kar yağışı ile buzlanma, don, yer yer sis ve pusu olayı bekleniyor.

Son Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile İstanbul ve Kocaeli'nin kuzeyi, Sakarya, Düzce, Ordu, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Anadolu (Ardahan hariç) ile Kırşehir, Kayseri, Konya, Nevşehir, Aksaray, Karaman, Niğde, Bayburt ve Gümüşhane çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Güneydoğu Anadolu ile Adana'nın doğusu, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Kahramanmaraş'ın kuzey ilçeleri, Malatya ve Elazığ'ın yüksekleri ile Kayseri çevrelerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

İDO VE BUDO'DAN SEFER İPTALLERİ

Marmara Denizi'ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri iptal edildi.

İptal edilen seferler şöyle,

BUDO:

07.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi

10.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferi

İDO:

18.45 Bostancı-Yenikapı-Bandırma seferi

18.45-21:45 Bostancı-Yenikapı-Bandırma seferi

BURSA 10°C

Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde kuzey kesimleri hafif yağmurlu

İZMİR 12°C

Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA 19°C

Parçalı bulutlu

HATAY 13°C 

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA 3°C

Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don ile birlikte sisli ve puslu

SİVAS -1°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

BOLU 4°C

Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte sisli ve puslu

DÜZCE 8°C 

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

TRABZON 9°C

Çok bulutlu ve yağmurlu

ERZURUM -1°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı

GAZİANTEP 6°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Sonraki Haber