13 Aralık hava durumu... Meteoroloji uyardı, Ege ve Marmara'da sağanak var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneyi, İç Ege ve İç Anadolu'nun batısında yer yer pus ve sis hadisesi, bazı bölgelerdeki illerde ise sağanak yağış bekleniyor

Son Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın batısı, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Doğu Anadolu'nun güneybatısı, Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Bilecik, Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük, Kastamonu, Çorum, Tokat ve Karaman çevrelerinin yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak, Sivas, Erzurum, Kars, Ağrı, Bitlis ve Hakkari'nin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya çevreleri ile İzmir, Aydın, Muğla kıyıları, Çanakkale ve Adana'nın güney, Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneyi, İç Ege ve İç Anadolu'nun batısında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR 11°C

Çok bulutlu ve yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde batı kıyı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL 14°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu

İZMİR 15°C

Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde kıyı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA 17°C

Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA 9°C

Çok bulutlu, sabah ilk saatler ile akşam ve gece saatlerinde hafif yağmurlu

BOLU 11°C

Çok bulutlu

TRABZON 15°C

Çok bulutlu

ERZURUM 2°C

Çok bulutlu, sabah ilk saatlerde hafif kar yağışlı

DİYARBAKIR 10°C

Çok bulutlu ve yağmurlu

Sonraki Haber