Şişli'de sağanağın ardından korkutan görüntü! Bir kadın sele kapıldı

Şişli'de etkili olan sağanağın ardından korkunç bir görüntü ortaya çıktı. Bir kadın sele kapıldı, vatandaşlar işte böyle kurtardı.

Son Güncelleme:

Şişli’de etkili olan şiddetli yağmurun ardından korku dolu anlar yaşandı. Mecidiyeköy Mahallesi’nde Cadde ve sokaklar sular altında kalırken, yolun karşısına geçmek isterken sel sularına kapılan kadın vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Adres Elazığ: Dere taştı, mezra yolu ulaşıma kapandı Adres Elazığ: Dere taştı, mezra yolu ulaşıma kapandı Galata Köprüsü bayramda balıkçılarla doldu taştı MSB duyurdu: Karadeniz açıklarında bir mayın etkisiz hale getirildi Baklavanın yanında ayran mı içilir çay mı? Bozkır ortasında dikkat çeken görüntü Çamaşır makinesinin altında "suç tüneli"