Sıfır araçta 7 Temmuz rüzgarı!

Sıfır araçta markalar birbiri ardına kampanya açıklıyor. Sektör temsilcileri tüketicilerin bu kampanyaları fırsata çevirmesi gerektiği görüşünde. Çünkü 7 Temmuz'dan sonra, fiyatlar ve kampanyalar değişebilir.

Son Güncelleme:

Sıfır otomobilde 7 Temmuz rüzgarı esiyor... Markalar peşpeşe kampanya açıklıyor. Çünkü 7 Temmuz'da yeni bir yönetmelik uygulamaya girecek.

GENEL GÜVENLİK YÖNETMELİĞİ

Araçlarda opsiyonel olan bazı aksesuarların park sensörü, geri görüş kamerası, kör nokta görüşü gibi çarpışmayı önleyici opsiyonel aksesuarlar standart hale gelecek. Bayiler, bu standartı karşılamayan araçları elden çıkarmaya çalışıyor.

Uzmanlara göre, sıfır araç almak için 7 Temmuz'a kadar olan süre önemli çünkü 7 Temmuz'dan sonra sıfır piyasasındaki hem kampanyalar hem de fiyatlar değişebilir.

Sıfır faizli veya aylara varan bir ödeme planı şeklinde çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Bu fırsatın tüketiciler için faydalı olduğu düşünülüyor.

Genel Güvenlik Yönetmeliği Avrupa mutabakatı kapsamında uygulanacak.

Edirne'de ot yangını: TEM bir süre kapalı kaldı Piknik yapan aile tilkiyi de ihmal etmedi Makas atarak trafiği karıştırdı! Sosyal medyadan paylaştı Tırın dorsesi alevlere teslim oldu 10 dakikada 15 metre börek yedi, altınları kazandı Ordu'da dağ kızağı heyecanı: 500 bini aşkın ziyaretçi