Sıcaktan bunalan çocuklardan ilginç yöntem: Çamurlu suda serinlediler

Tokat'ın Çamlıbel Beldesi'nde 36 dereceyi bulan sıcak hava, çocukları ilginç serinleme yöntemlerine itti. Yer yer 30 santimetreyi bulan su birikintilerine atlayan çocuklar, eğlencenin tadını çıkardı.

Son Güncelleme:

Bunaltıcı sıcakların yaşandığı Tokat'ta sıcak havadan etkilenen çocuklar, yerde biriken çamurlu su birikintilerine atlayarak serinletmeye çalıştı. Yer yer 30 santimetreyi bulan su birikintilerine atlayan çocuklar, eğlencenin tadını çıkardı. Bu ilginç serinleme yöntemi, çocukların arasında unutulmaz anlara da sahne oldu. Çamurlu suda yüzen çocuklar, arkadaşları tarafından cep telefonu kameraları ile kaydedildi. Görüntülerde, çocukların çamurlu suda yüzmenin keyfini çıkardıkları görüldü.

Van'dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya'da yakalandı Kahve gibi içilebilen çedene tozu 400 liradan alıcı buluyor Yılanların en uysalı, Tunceli’de görüntülendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen polis, Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştü Manisa'da sağlıksız şartlarda salça üreten firmanın faaliyetleri durduruldu Midesinden çıkanlar şoke etti "İlginç bir vaka"