SGK'dan dolandırıcılık uyarısı

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yapılan açıklamada, son günlerde vatandaşlara "çift ödeme iadesi" konulu sahte e-postalar gönderildiğinin tespit edildiği belirtildi. Kurum, bu isimle gönderilen e-postaların dolandırıcılık amacı taşıdığını bildirdi.

Son Güncelleme:

Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde "çift ödeme iadesi" ismiyle herhangi bir işlemin olmadığı vurgulandı.

SGK  müşteri hizmetleri adıyla gönderilen bu tür sahte SMS ve e-postalara itibar edilmemesi istenen açıklamada, sahte e-postaların kişisel bilgileri ele geçirmek üzere tasarlandığı uyarısı yapıldı.

Açıklamada, "vatandaşlarımız şüpheli bir e-posta aldığında çalışma hayatı iletişim merkezi alo 170 ve Cimer üzerinden bizimle irtibata geçebilir ya da Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ya da merkezlerimizden bilgi alabilirler." ifadeleri kullanıldı.

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi