Şaşırtan anlar: Tenekeyi kraker gibi bir anda yedi! Uzmanından 'bu balığa dikkat edin' uyarısı geldi

Görüntülerde, zehri ve diş keskinliğiyle korku salan balon balığı, teneke içecek kutusunu kraker yer gibi yedi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Son Güncelleme:

Antalya’nın Kumluca ilçesi Adrasan açıklarında şaşırtan anlar...

Balık avına çıkan Savaş Dursun’un oltasına zehir ve diş keskinliğiyle korku salan yaklaşık yarım metrelik balon balığı takıldı.

Eliyle tuttuğu balığın ağzına teneke içecek kutusunu tutan Dursun, gördüğü manzara karşısında adeta şok oldu. Balon balığı, keskin ve güçlü diş yapısıyla tenekeyi kraker yer gibi yedi.

O anları kaydeden Dursun, ‘Korkunç’ diye nitelendirdiği olay hakkında, “İnanılmaz büyük bir balon balığı yakaladık. Bunu yakalarsanız asla ve asla parmağınızı ağzına sokmayın. Çok dikkatli olun” uyarısında bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

İstiklal Caddesi'ndeki yangın yakın noktadan böyle görüntülendi Kızgın boğayı umursamayan vatandaşın hazin sonu: Ne olduğunu bile anlayamadan... Cadde ortasında yılanlı meydan dayağı: O anlar kamerada Adres Balıkesir: Site bahçesine giren tilkiler görüntülendi Mağarada mahsur kalan keçi için ekipler seferber oldu Yer Muğla: Köpüren denizdeki azgın dalgalarla tehlikeli dans