Şanlıurfa'da yoğun bakım servisini su bastı! 25 hasta tahliye edildi

Şanlıurfa'da sağanak yağış hayatı felç etti. Yaşanan sel dolayısıyla yoğun bakım servisini su bastı. Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam edenler de tahliye edildi.

Son Güncelleme:

Şanlıurfa'da etkili olan yağış akşam saatlerinden itibaren etkisini artırdı. yıldırım isabet eden bir kişi hastaneye kaldırıldı. Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aralarında olduğu kentteki pek çok noktada su baskınları yaşandı. 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kentte etkili olan sağanak nedeniyle, Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinin su baskınına uğradığını belirterek, "Hemen hızlı müdahale edilerek deplase edildi. Şu anda bodrum katları temizlenmekte. Orada 25 hastamız vardı, onların her birinin sağlıklı bir şekilde diğer hastanelere nakilleri gerçekleştirildi, şu an bir olumsuzluk yoktur" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Bahçesinde bulduğu nesli tükenme tehlikesi altındaki ağaç yediuyurunu sütle besledi Hollandalı taraftarlar bozkurt işareti yaptı Dev anakonda ve peşindeki yılanlar görüntülendi Doğada en zor görülen sürüngeni görüntüledi: Kafkas keleri böyle güneşlendi Uzun yola giden kedinin araba içindeki görüntüleri kahkahaya boğdu Zayıflıktan ölecek halde bahçesinde buldu, böyle besledi