Sanki büyükşehir belediye başkan adayı! Mahalle muhtar adayının kampanyası ağızları açık bıraktı

Pendik'te muhtarlık için aday olan Şükrü Aydemir'in seçim kampanyası görenleri hayrete düşürdü. Kampanyayı gören "Sanki büyükşehir belediye başkan adayı" gibi yorumlarda bulundu.

Son Güncelleme:

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça heyecan doruğa ulaşsa da ayrıca ilginç görüntüler de ortaya çıkıyor. İstanbul Pendik'teki Velibaba Mahallesi için muhtarlığa adaylığını koyan Şükrü Aydemir de görenlerin pek alışık olmadığı bir kampanyaya imza attı. Aydemir'in muhtar adaylığı için çakarlı ve son derece lüks araçlarla yaptığı seçim kampanyası ağızları açık bıraktı. Görüntüleri görenler "Sanki büyükşehir belediye başkan adayı, milletvekili olsaymış" benzeri yorumlarda bulundu. Kimi görenlerin ise abartılı bulup tepki gösterdiği görüntüler sosyal medyada binlerce kez izlendi.

Başına soda şişesi isabet eden kadının mucize kurtuluşu Freni boşalan tır denize düştü Fethiye'de "Arabasız Gün" etkinliği Diyarbakır'da şiddetli sağanak ve fırtına Damada arkadaşlarından şok baskın Trabzon'da sel sonrası yaşanan heyelan kamerada