Sandalyeden düşünce sinirlenip sandalyeyi fırlatan pandanın görüntüleri kahkahaya boğdu

Sandalyeden düşen pandanın yaptıkları sosyal medyada viral oldu. O anlar kamerada.

Son Güncelleme:

Sandalyeden düşen pandanın yaptıkları güldürdü. Pandanın sinirlenip sandalyeyi fırlattığı o anlar viral oldu.

PANDALAR HAKKINDA İLGİNÇ BAZI BİLGİLER

Pandaların hayatta kalması tamamen bambuya bağlı olsa da, bitkinin kendisi oldukça zayıf bir besin kaynağıdır. Bambular protein bakımından düşük, lignin ve selüloz bakımından yüksek, dev pandaların kuru maddenin sadece ortalama %17'sini sindirebildikleri gerçeğiyle birleştiğinde , bu pandaların vücut ağırlıklarının %15'ini tüketmeleri gerektiği anlamına gelir.

Pandalar yaşamak 12 saat boyunca bambu tüketmeliler. Vahşi doğada bir erkek dev panda 85-125 kg, dişiler ise 70-100 kg arasındadır.

Büyük boyutuna ve olgunluğa eriştiğinde ağırlığına rağmen, bir panda yavrusu doğduğunda yalnızca 85-140 gr ağırlığındadır.

Siyah ve boz ayı da dahil olmak üzere çoğu ayı türü, değişen sürelerle kış uykusuna yatar, ancak dev pandalar bunu yapmayan birkaç kişiden biridir.

Pandalar çoğunlukla yalnız yaratıklardır, bireyleri yalnızca Mart ve Mayıs ayları arasındaki üreme mevsiminde bir araya gelirler; burada dişiler, her iki ila üç yılda bir üretilen arka yavrulara kaya mağaralarında veya ağaç boşluklarında saklanabilir.

Pandalar ayrıca gözbebekleri için dikey yarıklara sahip olmaları bakımından diğer ayı türlerinin çoğundan farklıdır, bu da gözlerinin evcil kedilere çok daha benzer olduğu anlamına gelir.

Dev panda Çin'e özgü olduğundan, yalnızca Orta Çin'deki birkaç sıradağda ve esas olarak Sichuan'da bulunduğundan, tür ulusal bir hazine olarak kabul edilir ve genellikle uluslararası etkinliklerde ulusal bir sembol olarak sunulur.

Hayvan, genellikle diplomatik alışverişlerin bir parçası olarak ülkelere 10 yıllık kredi bazında hediye edilir.

Kaynak: Haber Global TV

Kütahya'da sağanak: Pazar esnafının zor anları Numan Kurtulmuş'tan ilk 4 madde tartışmalarına ilişkin açıklama: "Zaman kaybı" İzmit Körfezi’nde yüzlerce kuştan güzel görüntüler Türk Yıldızları ve SoloTürk'ten TEKNOFEST için deneme uçuşu Elazığ'da ilginç manzara: Kadının yılan ile sohbeti gülümsetti Bünyamin Sürmeli'den "Batı Karadeniz" uyarısı: "200 kilograma dayanacak"