Sanatçı Lara Kırıkkale'yi salladı! KALEFEST'teki konsere yoğun ilgi

Sanatçı Lara, "KALEFEST" Kırıkkale Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında kentte sahne aldı. Şarkılara eşlik eden binlerce vatandaş, cep telefonu ışıklarıyla şölen oluşturdu.

Son Güncelleme:

Kırıkkale Valiliği himayelerinde kurumların işbirliğiyle gerçekleştirilen tanıtım günleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konser öncesinde konuşan Vali Mehmet Makas, yiğidin harman olduğu, Cumhuriyet şehri ve şehitler diyarı Kırıkkale'nin, "KALEFEST" etkinliklerinde bir ve beraber olduğunu söyledi.

Makas, sıfır kamu kaynağıyla düzenledikleri etkinliklerde, sivil toplum kuruluşları ve iş insanlarının kendilerini yalnız bırakmadığını ifade etti. Konuşmanın ardından sanatçı Lara sahne aldı. Şarkılara eşlik eden binlerce vatandaş, cep telefonu ışıklarıyla şölen oluşturdu. Konsere, Belediye Başkanı Ahmet Önal, protokol üyeleri ve sponsorlar katıldı.

Şanlıurfa'da bir karpuz vakası daha! "Şehri terk ederim" dediği karpuz beyaz çıktı Ayakkabıdan çıkan uzun yılan şoke etti: "Kimse nasıl sığdığını anlamadı" Rize'de vatandaş kurbanlıkla beraber duvardan aşağı düştü Eşler arasında tatlı bir atışma: Bayram ziyaretinde öncelik kimin? Adalar iskelesinde bayram yoğunluğu! Doldu taştı Balkonunu kullanmama sebebi ilgi çekti: "Bize uğur ve şans getiriyor"