Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı. Operasyon düzenleyen ekipler, 63 kök kenevir bitkisi, 7 kilo 34 gram kurutulmaya bırakılmış kubar esrar, 15 gram tütünle karışık kubar esrar maddesi ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

Son Güncelleme:

Samsun’un Atakum ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında, şüpheli B.Ş'nin (48), uyuşturucu madde bulundurduğu ve ormanlık alana kenevir ekimi yaptığı bilgisine ulaştı.

Operasyon düzenleyen ekipler, 63 kök kenevir bitkisi, 7 kilo 34 gram kurutulmaya bırakılmış kubar esrar, 15 gram tütünle karışık kubar esrar maddesi ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

Şüpheli B.Ş, gözaltına alındı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan Mardin'de Togg ile şehir turu Tekirdağ'da Sıla bebek ve Narin Güran protestosu Kilis'te sıkı denetim: Okullar bölgesi için yakın markaj Alevler pencerelerden taştı, mahallede panik yaşandı Camiden ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasında Bilecik'te toplanmayan çöpler vatandaşları çileden çıkardı