Samsun'da nefes alamayan müşterisini böyle kurtardı

Samsun'da, çorba içerken yediği ekmek parçasının soluk borusuna kaçmasıyla bir anda nefessiz kalan Mehmet Can, masaya yığıldı. İşletmeci Şevki Şahin ise yüzüstü pozisyona getirerek, ekmeği çıkardığı müşterisini boğulmaktan kurtardı.

Son Güncelleme:

Olay, 8 Aralık günü akşam saatlerinde, Çarşamba'daki restoranda meydana geldi. İlçe esnafından Mehmet Can, akşam yemeği için restorana geldi. Sipariş ettiği çorbayı içerken, yediği ekmek parçası soluk borusuna kaçan Can, bir anda nefessiz kalıp, masaya yığıldı. İşletmeci Şevki Şahin de yüzüstü pozisyona getirerek, ekmeği çıkardığı müşterisini boğulmaktan kurtardı. Bu anlar, iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. 

Kaynak: İHA

Ata Emre Akman cinayeti Adana'yı ayağa kaldırdı: Kuryelerden eylem Tescilli Mut kayısısında büyük rekolte beklentisi Ata Emre Akman'ın acılı anne ve babası Haber Global'e konuştu! Dava süreci için çağrı yaptılar Avcılara yasak onlara değil: Martılar inci kefaline göz dikti Yalnızlığı dert edinen kedi teselliyi kendini kaloriferin kollarına atmakta buldu İlgiden bıkmış kedinin peluş oyuncak taklidi kahkahaya boğdu: "Gitti mi?"