Samsun'da döviz kurlarının düşmesini kutlayan bir vatandaş sokak ortasında oynadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları ardından döviz kurlarında yaşanan düşüşe sevinen vatandaşlar ilginç anlara imza attı. Samsun'da doların düşüşünü kutlayan 61 yaşındaki emekli polis Cemal Çakır, davul zurna tutarak sokak ortasında oynadı.

Son Güncelleme:

Samsun’da yaşayan 61 yaşındaki emekli polis Cemal Çakır, daha önce kendisi ile alay edip doların daha da yükseleceğini söyleyip sevinen kişilere gönderme yapmak amacıyla davul-zurna tuttu. Çakır, davul-zurna eşliğinde göbek attı. Sokağın ortasında tek başına ‘dolar düştü’ diye bağırarak göbek atan Çakır, vatandaşların şaşkın bakışlarına maruz kaldı.

Yoldan geçerken sokağın ortasında göbek atan Cemal Çakır’ı gören Melahat Aksoy ise ilk başta 'düğün var' sandığını belirterek, “Davul ve zurna sesi gerçekten çok hoş. Utanmasam ben de oynayacağım. Bunu yapanı tebrik ediyorum. İlk başta düğün var zannettim, gelin almaya geldiklerini düşündüm. Böyle bir şeyle de ilk defa karşılaşıyorum.” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Başına soda şişesi isabet eden kadının mucize kurtuluşu Freni boşalan tır denize düştü Fethiye'de "Arabasız Gün" etkinliği Diyarbakır'da şiddetli sağanak ve fırtına Damada arkadaşlarından şok baskın Trabzon'da sel sonrası yaşanan heyelan kamerada