Sakarya'da pastaneden tatlı yiyen 8 kişi zehirlendi 

Sakarya Pamukova'da pastaneden aldıkları tatlıyı yiyen 6’sı çocuk olmak üzere toplam 8 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle başvurdukları hastanede tedavi altına alındı.

Son Güncelleme:

Edinilen bilgiye göre, Yenice Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir pastaneden aldıkları tatlıyı yiyen 8 kişi bir süre sonra rahatsızlandı.

Mide bulantısı, kusma, baş dönmesi ve halsizlik şikayetleri bulunan 6’sı çocuk olmak üzere toplam 8 kişi Pamukova Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

Gıda zehirlenmesi şüphesi ile tedavi altına alınan ve ilk müdahaleleri yapılan 8 kişi daha sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Konuya ilişkin inceleme başlatılırken, Pamukova İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince de pastaneden gıda numunesinin alındığı öğrenildi.

SAKARYA'DA FECİ KAZA

Sakarya Akyazı'da otomobil, hafif ticari araç ve traktörün karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ada Caddesi üzerinde Ş.A., idaresindeki 54 HY 724 plakalı otomobil, B.K. yönetimindeki 06 DY 0649 plakalı hafif ticari araç ile sürücüsünün ismi öğrenilemeyen odun yüklü traktörün karıştığı zincirleme kazada Ş.A. (62), N.Y. (52), E.Y. (49) ve B.K. (56) yaralandı.

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerce olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Akyazı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. SAKTİM ekibinin de destek verdiği kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: AA

Sonraki Haber