Sakarya'da dikkatsiz sürücü şerit değiştirirken motosiklete böyle çarptı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde sinyalizasyon lambalarının yeşile dönmesiyle birlikte sol şeritten sağa dönmek isteyen lüks cip, motosiklete çarptı. Cip sürücüsünün dikkatsizliği neticesinde meydana gelen kaza anı ise araç kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme:

Kaza, Adapazarı ilçesi Yeni Bosna Caddesi ile Milli Egemenlik Caddesi’nin kesiştiği noktada meydana geldi. Sinyalizasyon lambalarının yeşile dönmesiyle birlikte sol şeritten sağa dönmek isteyen lüks cip, motosiklete çarptı. Meydana gelen kaza anı ise başka bir aracın kamerasına yansıdı. Görüntülerde, cipin sinyalizasyon lambalarının yeşile dönmesiyle birlikte sol şeritten sağa dönmeye çalışması, ile birlikte motosiklete çarpması ve savrulan motosikletten düşen kişinin yerden kalkmaya çalışması yer alıyor.

Kaynak: İHA

Namaz kıldıran imama plastik tabure ile vurduğu anlar sosyal medyayı salladı Yer Ağrı: Ormanın hayaleti böyle görüntülendi! Elazığ’da 2 metrelik koca engerek yılanı görüntülendi Antalya'da restorana gelip kahvaltıya eşlik eden karga gülümsetti Salgın ve savaşlardan dolayı ayrı kalan çift 6 yıl sonra dünya evine girdi Piyano çalıp şarkı söyleyen köpeğin görüntüleri viral oldu