Şahin gözlü dâhilerden kaçamıyor! Resimdeki gizli testereyi 8 saniyede bulmak için 130 IQ gerekiyor

Yine bir zeka bulmacası ile karşınızdayız. Zeka testi olarak işlev gören bu görsellerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Resimdeki gizli testereyi 8saniyede yalnızca yüksek IQ'su olanlar buluyor.

Son Güncelleme:

Kafa karıştıran bir zeka bulmacası ile daha karşınızdayız. Bahçede oturan çocuklar görselinde bir testere gizli. Sizlerden istenen resimdeki gizli testereyi 8 saniye içerisinde bulmanız. 

Şahin kadar keskin gözleri olan dahiler gizli testereyi 8 saniye içerisinde bulmayı başarıyor. 

Resimdeki gizli testereyi 8 saniyede bulabildiyseniz tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu bireyler olduğunuzu ortaya koyuyor. 

Eğer resimdeki gizli testereyi bulamadıysanız o halde üzülmenize hiç gerek yok. Testin doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor. 

 Beynin sınırlarını zorlayan zeka bulmacalarından biri olan bu optik illüzyon testinde doğru yanıta ulaşmak için görsel zekanızın ve bilişsel yeteneklerinizin gelişmiş olması gerekiyor. 

Doğru sonuca ulaşamayanlar için zeka bulmacasının çözümü aşağıda...

 Bu gibi zeka bulmacalarında doğru sonuca ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Yüksek IQ'su olanlar zorlanmadan doğru yanıtı bulmayı başarıyor. 

Henüz çözümü bulamayanlar için işte gizli testere bulmacasının çözümü:

Sonraki Haber