Sadece yüksek IQ'su olanlar bu optik illüzyon testini çözebiliyor! Meyvelerin arasındaki gizli kardan adamı 10 saniyede bulabilir misiniz?

Zeka oyunları ve optik illüzyon testleri bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı oluyor. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 10 saniye oyalayabilecek bir test daha.

Son Güncelleme:

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar bu görseldeki optik illüzyon testini 10 saniyede buluyor. Popüler bir optik yanılsama türü, bir resimde gizli bir nesneyi bulmaktır. Bugün eğlenceli bir meydan okumadan bahsedeceğiz sizlere... Bazı meyvelerin arasında gizli bir kardan adam bulmak... Bunu başarabilecek misin?

Elma, portakal, muz gibi rengarenk meyvelerle dolu bir resimle karşınızdayız... Ancak bu karışımın içinde bir yerlerde sinsi küçük bir kardan adam gizli. 10 saniyelik kısa bir süre içinde o kardan adamı bulabilecek misiniz?

İŞTE GİZLENMİŞ KARDAN ADAM!

Zeka bulmacalarında doğru yanıta ulaşmak için göz önünde olmayan detayları dikkatli bir şekilde incelemelisiniz. İlk bakışta görülmeyen detayları ayırt etmek için bir dahi olmak gerekiyor.

Evet görsele dikkatli bir şekilde baktınız mı? İşte yanıt...

Sonraki Haber